Bonnys Beauty - Beautysalon - Schoonheidssalon - Aalsmeer

Kalahari Skincare

Kalahari Skincare is een wereldwijd bekende en zeer effectieve huidverzorgingslijn, welke tot stand is gekomen na jarenlang intensief onderzoek door botanische experts en cosmetische wetenschappers. De phyto-effectieve bestanddelen bevatten plantaardige oliën van hoogwaardige kwaliteit en unieke Afrikaanse plantenextracten, samengesteld in combinatie met ingrediënten van internationaal bekende laboratoria. De Kalahari Skincare producten zorgen voor zichtbare resultaten en zijn te gebruiken voor ieder huidtype.

Bonnys Beauty - Beautysalon - Schoonheidssalon - Aalsmeer

Toewijding aan kwaliteit Kalahari Skincare

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

  • Onze producten zijn natuurlijk
  • Onze producten worden niet getest op dieren
  • De meeste van onze verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar
  • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen, Glycol, Formaldehyde of minerale oliën
  • Milieubewust
  • We zijn toegewijd aan onze omgeving en streven ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste van onze ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.
Kalahari Skincare

Vitamin C Skin Treatment

90,00

Dit is een ultra versterkende anti-veroudering behandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastineherstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Geschikt voor alle huidtypes.
60 minuten

Revitalising Vita-Gel Skin Treatment

80,00

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid.
Geschikt voor alle huidtypes behalve gevoelige huid.
60 minuten

Phytic Clay Skin Treatment

85,00

Het Phytic Clay behandelmasker is een pro-actieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter. Niet geschikt voor gevoelige huidtypes.
60 minuten

Phyto Enzyme Compound Skin Treatment

90,00

De Phyto Enzyme Treatment is zeer effectief: het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De gel bevat Pompoenenzymen en Glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar helderder en jonger wordt. Geschikt voor alle huidtypes, afgezien van de gevoelige huid .
50 minuten

Hydrating Honeybush Skin Treatment

75,00

De Kalahari Honeybush Gezichtsbehandeling is een diep voedende behandeling met natuurlijke plantextracten en botanische oliën. De huid verjongt en hydrateert en laat het zacht en soepel achter.
60 minuten

Bonny's Beauty - Kalahari Skincare - Duurzaamheid