Bonnys Beauty - Beautysalon - Schoonheidssalon - Aalsmeer

Craith Lab huidverzorging

Craith Lab is geboren uit passie voor de huidverzorging, huidgezondheid en de wens om mannen en vrouwen hiermee met de allerbeste producten bij te staan. De allerlaatste wetenschappelijke studies over epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid om gaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen en te verbeteren. 30 Jaar expertise, ervaring en branchekennis is omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverbeteringslijn. Dankzij de exclusieve kwaliteit van hun producten behoort Craith Lab tot de premiumklasse.

Bonnys Beauty - Beautysalon - Schoonheidssalon - Aalsmeer

Craith Lab behandelingen bij Bonny’s Beauty

Hieronder een overzicht van de Craith Lab behandelingen die je in mijn salon kunt boeken. De behandelingen van Craith Lab zijn zowel voor dames, heren en jongeren. Iedereen die zijn of haar huid goed wil laten verzorgen is bij Bonny’s Beauty aan het goede adres.

Craith Lab - Logo

Blue Collection

Kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Craith Lab Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid met huidproblemen.

Repair & Protective Facial

60,00

Deze ontgiftende en regenererende behandeling zorgt voor het kalmeren en herstellen van een problematische huid. Ontstekingen worden tegengegaan en de behandeling zorgt voor een gelijkmatigere huidtextuur.

Balance Skin Facial

80,00

Een intensief reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling ontworpen om een onevenwichtige en problematische huid een complete detox te geven. De poriën worden diep gereinigd door het aanbrengen van zeer effectieve exfoliërende producten die de ideale basis vormen voor een optimale opname van het verzachtende en hydraterende Algen Masker. De huid wordt stevig, glad en gezond.

Bonnys Beauty - Craith Lab - Blue Collection
Bonnys Beauty - Craith Lab - Black Collection

Black Collection

De invloed van het milieu op de huid en het gebruik aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt. De Black Line is ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen en haar afweersysteem ondersteunen om zo de huid weer te laten stralen.

Hydrate Facial

105,00

Deze intens hydraterende behandeling herstelt schade veroorzaakt door dagelijkse invloeden van buitenaf, helpt de celstructuur te verbeteren en beschermt de natuurlijke gezondheid van de huid. Een diepe reiniging van de poriën wordt gecombineerd met een geavanceerde behandeling om het ontgiftingsproces te ondersteunen, de regeneratie van de opperhuid te bevorderen en het metabolisme te verbeteren en te stimuleren.

Gold Collection

Ontwikkeld voor de veeleisende vrouw en man die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vindt hier een overzichtelijke lijn met producten met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging met als doel het beschermen van de huidbarrière, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpelloze huid.

Collagen Lift Facial

125,00

Deze zeer effectieve anti-agingbehandeling, die hydraterende collagenen combineert met liftende massagetechnieken, helpt om de stevigheid van de kin, wangen en wenkbrauwen te verbeteren. Het is ontworpen om de huid te versterken en te regenereren, met de nadruk op gebieden die met het ouder worden de neiging hebben elasticiteit te verliezen. Lifting en verstevigende massage gecombineerd met een collageenversterkende behandeling zorgen voor een strakkere kaaklijn, wangen en wenkbrauwen.

Bonnys Beauty - Craith Lab - Gold Collection
Bonnys Beauty - Craith Lab - Black & Gold Collection

Black & Gold Collection

The Glow Facial

125,00

Een direct revitaliserende gezichtsbehandeling die de huid energie geeft. Deze stimulerende behandeling regenereert de huid door de toevoer van actieve ingrediënten, het speciale Desamido Collageen en Hyaluronzuren waardoor de huid intens gehydrateerd, steviger en stralender wordt.

Cell Tech Facial

140,00

Deze verjongende gezichtsbehandeling is speciaal ontworpen om het vocht- en zuurstofgehalte van de huid te herstellen en bevat geavanceerde antiverouderingsproducten en speciale behandelingstechnieken. Deze zeer doeltreffende combinatie helpt de huid te herstellen, de textuur te verfijnen, de teint te verbeteren en de actieve celregeneratie te bevorderen.