Bonnys Beauty - Beautysalon - Schoonheidssalon - Aalsmeer

Huidverbetering

Bij Bonny’s Beauty

Een mooie huid voor iedere leeftijd! Ben jij niet meer tevreden over de conditie van je huid? Heb je last van een verslapte huid, vale huid, acne, rimpels, pigment of een huid die uit balans is? Ik maak graag een behandelplan voor huidverbetering van jouw huid. Ik geef je ook advies om de juiste producten te gaan gebruiken, zodat we het doel van een mooie huid kunnen bereiken!

 

Behandelingen huidverbetering

Bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is het een populaire behandeling voor huidverbetering! Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm namelijk het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Bindweefselmassage gezicht, hals, decolleté 45 min €60,-
Bindweefselmassage gezicht, hals, decolleté met masker 60 min €75,-
Bindweefselmassage + led €87,50
Kuur bindweefselmassage 5+1 gratis €300,-

 

Let op:
Bindweefselmassage kan niet gegeven worden bij de volgende contra-indicaties:

Koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, kwaadaardige tumoren, bij gebruik bloedverdunners.

Bonny's Beauty - Bindweefselmassage
Bonny's Beauty - Bindweefselmassage

Bindweefselmassage +
cupping lichaam

Bindweefselmassage inclusief cupping lichaam is zeer intensief bij de volgende klachten:
Cellulite, verslapte huid na zwangerschap, littekens als gevolg van keizersnede of buikwandcorrectie, verslapte huid na het afvallen, verstevigd de huid tijdens het afvallen.

Armen €35,-
Buik €35,-
Benen €50,-
Billen €35,-
Rug €35,-
Benen en billen €60,-
Kuur bestaat uit 10 behandelingen (10e gratis)

Let op:
Bindweefselmassage kan niet gegeven worden bij de volgende contra-indicaties:

Koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, kwaadaardige tumoren, bij gebruik bloedverdunners.

Anti-ageing LED therapie

Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatig een behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Deze huidverbeteringbehandeling geeft je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

Je ziet al snel effect met een losse LED mask behandeling. Zeker in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen geeft deze vorm van lichttherapie nog mooiere en snellere resultaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van de hydra-peeling en LED therapie of bindweefselmassage en LED therapie.

Aanvullend op een Guinot gezichtsbehandeling €30,-
Led mask 30 minuten incl reinigingsserum €50,-
Kuur 6x 30 minuten €250,-
Led mask + bindweefselmassage €87,50

Bonny's Beauty - Anti-ageing LED therapie
Bonnys Beauty - Huidverbetering - Buccal - Toning massage

Buccal en toning massage

Wat is het?

De spieren van hals, decolleté, nek, gezicht, worden volledig los gemasseerd.

Wat deze populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren. (Uiteraard doe ik dit hygiënisch met speciale handschoenen aan).
 

Wat doet het?

De massage heeft een contourend effect. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels in het gezicht, de hals en rondom de neuslippenplooi. Ook voor mensen die veel klemmen met de kaak of tandenknarsen zullen hier blij van worden. De spieren in het gezicht zullen minder gespannen zijn, hierdoor krijg je ook een ontspannen uitdrukking in het gezicht.
 

Hoe vaak is aan te raden?

Het is als het ware een work-out voor je gezichtsspieren! Wil je maximaal resultaat dan is het aan te raden om minimaal 6 weken achter elkaar, 1x in de week de massage te doen. Na deze kuur is 1x in de maand een massage te adviseren om het resultaat langer vast te houden. Het resultaat hangt af van je leeftijd, levensstijl en huidverzorging.
 
De Buccal massage kost €60,-