Huidverbetering

Door middel van Bindweefselmassage, Anti-ageing LED therapie, mesotherapie of microdermabrasie.

Huidverbetering

Een mooie huid voor iedere leeftijd! Ben jij niet meer tevreden over de conditie van je huid? Heb je last van een verslapte huid, vale huid, acne, rimpels, pigment of een huid die uit balans is? Ik maak graag een behandelplan om de huid weer te verbeteren. Ik geef je ook advies om de juiste producten te gaan gebruiken, zodat we het doel van een mooie huid kunnen bereiken!

Bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is het een populaire behandeling! Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm namelijk het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Bindweefselmassage gezicht, hals, decolleté 45 min €55,-
Kuur bindweefselmassage 5+1 gratis €275,-

Bindweefselmassage + cupping lichaam

Bindweefselmassage inclusief cupping lichaam is zeer intensief bij de volgende klachten:
Cellulite, verslapte huid na zwangerschap, littekens als gevolg van keizersnede of buikwandcorrectie, verslapte huid na het afvallen, verstevigd de huid tijdens het afvallen.

Armen €30,-
Buik €30,-
Benen €45,-
Benen en billen €55,-
Kuur bestaat uit 10 behandelingen (10e gratis)

Let op: bindweefselmassage kan niet gegeven worden bij de volgende contra-indicaties:
Koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, kwaadaardige tumoren, bij gebruik bloedverdunners.

Bonnys Beauty - Huidverbetering - Bindweefselmassage

Bij Bonny’s Beauty kan je ook terecht
voor de volgende behandelingen:

Anti-ageing LED therapie

Fusion Mesotherapie

Microdermabrasie

Coolifting

Anti-ageing LED therapie

Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatig een behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Geeft je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

Je ziet al snel effect met een losse LED mask behandeling. Zeker in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen geeft deze vorm van lichttherapie nog mooiere en snellere resultaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van de hydra-peeling en LED therapie of bindweefselmassage en LED therapie.

Aanvullend op een Guinot gezichtsbehandeling €29,-
Led mask 30 minuten incl reinigingsserum €45,-
Kuur 6x 30 minuten €210,-
Led mask + bindweefselmassage €82,50

Bonnys Beauty - Huidverbetering - Anti-ageing LED therapie

Fusion Mesotherapie

Fusion Monopen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes of met een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt er voor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptide wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Resultaat: gladdere, minder diepe rimpel!

Volledig gezicht en hals €99,-
Regiobehandeling bijv. rondom mond of ogen €49,-

 

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt er met behulp van een stroom fijne kristallen de bovenste ‘dode’ laag van uw huid verwijderd. De nieuwe huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en beter in staat om voedingsstoffen makkelijker op te nemen. Door de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. Met als gevolg hiervan gaat deze nieuwe collageen gaat aanmaken, waardoor de huid steviger en dikker wordt.
De huid kan na de behandeling licht rood gekleurd zijn en zal warm doorbloed aanvoelen. Dit gevoel verdwijnt binnen 2 dagen.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij:
Acne huid
Vette of onzuivere huid
Droge, vlekkerige huid
Pigmentvlekken en oppervlakkige ouderdomsvlekken
Fijne lijntjes en expressierimpels
Door de zon beschadigde huid

Microdermabrasie €80,-
Kuur microdermabrasie 5+1 gratis €400,-

Bonnys Beauty - Huidverbetering - Microdermabrasie
Bonys Beauty - CooLifting Cryotherapie

Coolifting

Met de speciale CooLifting Beautygun creëren wij een gecontroleerde cryospray van -20ºC. Op hetzelfde moment worden er actieve bestanddelen in de huid aangebracht, die een hydraterende, herstellende, verstevigende en liftende werking hebben. CooLifting zorgt ervoor dat de microcirculatie in de huid wordt bevorderd, waardoor deze beter voorzien wordt van zuurstof en voedingsstoffen. Daarnaast wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Dit zijn belangrijke proteïnen, die als bouwstoffen dienen voor de huid en die ervoor zorgen dat de huid veerkrachtig blijft.

Simpel gezegd, CooLifting Cryotherapie behandelt de huid met extreme kou. In combinatie met een actief serum zorgt dit voor een direct jonger en gladder gezicht.

De behandeling

Na een grondige reiniging en peeling we’ll load the CooLifting Beautygun. Je kan even schrikken van het geluid, want onder hoge druk en met een lage temperatuur wordt er een actief serum in de huid gespoten. Dit alles duurt ongeveer 5 minuutjes. Hierna masseren we het restant van het serum nog even in. De behandeling is pijnloos, effectief, en zonder risico’s.

Behandeling €70,-
Kuur 8x (1x gratis) €490,-

blijf op
de hoogte

Schrijf je in op onze mailinglist en blijf op de hoogte!