Bonnys Beauty - Beautysalon - Schoonheidssalon - Aalsmeer

Behandelingen

bij Bonny’s Beauty

Een mooie huid voor iedere leeftijd! Ben jij niet meer tevreden over de conditie van je huid? Heb je last van een verslapte huid, vale huid, acne, rimpels, pigment of een huid die uit balans is? Ik maak graag een behandelplan voor huidverbetering van jouw huid. Ik geef je ook advies om de juiste producten te gaan gebruiken, zodat we het doel van een mooie huid kunnen bereiken!

 

Ik bied de volgende behandelingen aan:

Bonnys Beauty - Huidverbetering - Schoonheidsspecialiste - Huidverbeterende behandelingen

Huidverbetering

Ben jij niet meer tevreden over de conditie van je huid? Heb je last van een verslapte huid, vale huid, acne, rimpels, pigment of een huid die uit balans is?

Bonnys Beauty - Craith Lab - Cell tech facial - Huidverzorgende behandelingen

Craith Lab

Craith Lab is geboren uit passie voor de huidverzorging, huidgezondheid en de wens om mannen en vrouwen hiermee met de allerbeste producten bij te staan.

Bonnys Beauty - Huidverbetering - Schoonheidsspecialiste - Huidverzorgende behandelingen

Kalahari Skincare

De Kalahari Skincare producten zorgen voor zichtbare resultaten en zijn te gebruiken voor ieder huidtype, zowel dames als heren.

Bonny's Beauty - Jeugdbehandelingen - Acne - Jeugdpuistjes

Jeugdbehandelingen

Heb je last van jeugdpuistjes of beginnende acne? Kom dan voor een huidverbeterende behandeling. Voor een mooie huid.

Bonnys Beauty - Over Bonny - Schoonheidsspecialiste

Meer over Bonny

Bonny is schoonheidsspecialiste met passie en met ruim 25 jaar ervaring. Voor de meeste huidproblemen of anti-aging kunt u bij haar terecht. Maar ook als u even een uurtje wil ontspannen kunt u bij haar terecht voor een wellness gezichtsbehandeling of een hot stone massage.

Ook geeft zij advies welke producten en beautyritueel u het beste thuis kunt gebruiken die aansluit bij de behandelingen. Zo worden de beste resultaten behaald.