Guinot huidverzorging

Bij een goede huidverzorging heb je er de rest van je leven profijt van.

Guinot huidverzorging

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Huidverzorging is daarom heel belangrijk. Een stralende huid begint dan ook bij de basis. Verzorg je huid met jouw gepersonaliseerde thuis verzorgingsritueel van Guinot en trakteer jezelf op een stukje wellness met een heerlijke behandeling in de salon.  Bij een goede huidverzorging heb je er de rest van je leven profijt van.

Bonnys Beauty - Guinot huidverzorgingsproducten - Guinot Groen

Guinot huidverzorging, behandelingen bij Bonny’s Beauty

Hieronder een overzicht van de Guinot behandelingen die je in mijn salon kunt boeken. De behandelingen van Guinot zijn zowel voor dames, heren en jongeren. Iedereen die zijn of haar huid goed wil laten verzorgen is bij Bonny’s Beauty aan het goede adres.

Guinot

Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

60,00

Bent u nog nooit in de salon geweest en weet u niet welke behandeling u moet kiezen?
Kies dan voor de kennismakingsbehandeling, deze behandeling bestaat uit:

  • intakegesprek
  • huidanalyse
  • reiniging
  • dieptereiniging
  • massage
  • masker

Aan het einde van de behandeling krijgt u een compleet huidadvies, gebaseerd op mijn bevindingen en op uw wensen.
60 minuten

Jeugdbehandeling

35,00

Een behandeling voor de jeugd die last heeft van jeugdpuistjes of beginnende acne.
De huid wordt gereinigd, lysing, mee-eters en puistjes worden verwijderd, dagverzorging.

30 minuten

Jeugdbehandeling Extra

55,00

Een uitgebreide behandeling voor de jeugd die veel last heeft van jeugdpuistjes of beginnende acne.
De huid wordt gereinigd, lysing, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, gezichtsmassage, masker, dagverzorging.

50 minuten

Détoxygène

80,00

Een ontgiftende behandeling voor de huid in tijden van stress, vermoeidheid, seizoenswisselingen, rokershuid. Verbetert de celademhaling en herstelt de vitaliteit. De huid wordt gereinigd, intensieve scrub, huidoneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, detox masker, massage met een serum, dagverzorging.

50 minuten

Hydradermie

80,00

Deze sterbehandeling stimuleert de celvernieuwing en brengt de huid in topconditie!
De rollers ioniseren de hoog geconcentreerde serumgels diep in de huid. De ingeslapen huid leeft weer op dankzij de glaselektrode. Deze behandeling is geschikt voor de gedehydrateerde, droge, vette en gevoelige huid. De huid wordt gereinigd, scrub, dynamische ionisatie met de rollers, glaselektrode, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, massage met een serum, masker, dagverzorging.

70 minuten

Hydradermie Age Logic

90,00

Deze sterbehandeling stimuleert de celvernieuwing en brengt de huid in topconditie!
De rollers ioniseren de hooggeconcentreerde serumgels diep in de huid. De ingeslapen huid leeft weer op dankzij de glaselektrode. Deze behandeling is geschikt voor de rijpere, gepigmenteerde en zonbeschadigde huid. Ook om de huid voor te bereiden op de zon. De huid wordt gereinigd, scrub, dynamische ionisatie met de rollers, glaselektrode, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, massage met een serum, masker, dagverzorging.

70 minuten

Hydradermie Lift

95,00

De facelift door spierstimulatie.
De drainerende bolelektroden verbeteren de bloedcirculatie en verdrijven de gifstoffen. Door spierstimulatie met de bolelektroden wordt de huid en de gezichtsspieren gelift en krijgen de gezichtsspieren hun stevigheid terug. De huid wordt gereinigd, scrub, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, drainage met de elektroden, spierstimulatie met de elektroden, massage met een serum, masker, dagverzorging.

70 minuten

Hydra Peeling

90,00

Een alternatief voor chemische peelings.
Exfolieërt diep in de huid, minimaliseert tekenen van veroudering en donkere vlekken en verheldert de teint. De huid wordt gereinigd, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, PH peeling, regenererende massage, verkoelend masker, dagverzorging.

50 minuten

Age Summum

105,00

Verjong uw uitstraling.
De Age Summum begint met een exfolieringsproces, deze maakt de huid vrij van dode huidcellen. Vervolgens wordt er gemasseerd met het Regeneraging Serum Age Summum, een complex van 56 werkzame werkstoffen en een hoge concentratie vitamine C. De behandeling wordt afgesloten met het Masque Age Summum , verrijkt met Pro-collageen, de huid ziet er direct steviger uit. De huid wordt gereinigd, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, gommage dermabrasion scrub, anti-ageing massage met serum, pro-collageen masker, dagverzorging.

50 minuten

Lift Summum

110,00

Een ‘liftende’ behandeling voor gezicht, nek en decolleté.
De huid wordt geexfolieerd, massage met een serum met hoge concentratie verstevigende werkstoffen, anti-wrinkle wordt aangebracht ‘in’ de rimpel welke deze opvult dankzij het hyaluronzuur, 2 specifieke maskers worden aangebracht, een sheet masker voor het gezicht en een crèmemasker op het decolleté. De huid wordt gereinigd, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, scrub, massage met serum, anti-wrinkle filler, masker voor gezicht en decolleté, dagverzorging.

50 minuten

Bonnys Beauty - Guinot - Green

blijf op
de hoogte

Schrijf je in op onze mailinglist en blijf op de hoogte!